Asiakastarinat

Asiakastarinat

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa satoja ratkaisuja keittiöihin vuosien varrella. Jokainen keittiö on rakennettu huolella ja ammattitaidolla asiakkaan toiveita tarkasti kunnioittaen. Olemme nostaneet esille joitakin keittiötarinoita esimerkkeinä erilaisista keittiöratkaisuista.
Lue ja löydä ideoita oman unelmakeittiösi toteutukseen!

Kun makuuhuoneesta tuli keittiö

Leena Eirto oli pitkään miettinyt kolmionsa keittiön remontoimista. Hän halusi vaihtaa keittiön sijainnin asunnossaan paremmin hänen tarkoituksiaan palvelevaksi. Aiemmin liukuoven takana sijainnut makuuhuone toimisi paljon mukavammin olohuoneeseen avautuvana keittiönä.

Ihastuttava retrokeittiö

Ritva ja Kari Tirkkonen asuvat Ritvan 50-luvulla rakennetussa lapsuuden kotitalossa. Talo on kokonaisuudessaan rakkaudella pidetty ja huollettu, mutta keittiö kaipasi uudistamista. Toukokuun lopussa 2017 Ritva tilasi Vehkapuulta aitojen 50-luvun keittiöiden mukaan suunnittelemansa keittiön kiintokalusteet ja keittiölaitteet.

Näyttävä keittiö hirsitaloon

Pasi Riikonen ja Tanja Toivari löysivät mieleisensä kiintokalusteet uuteen hirsirakenteiseen kotiinsa Vehkapuulta. Tanjan ja Pasin hirsitalon kiintokalusteet valittiin Vehkapuulta muun muassa siksi, että he saivat kaiken tarvitsemansa kerralla yhdestä paikasta. Lisäksi Vehkapuun aidosti kilpailukykyinen hinta ratkaisi asian.

Trustmary Reviews

Ota yhteyttä

  • Tällä yhteydenottolomakkeella voit kysyä lisätietoja kiintokalusteistamme, jättää yhteydenottopyynnön tai tarjouspyynnön. Muista antaa yhteystietosi, jotta voimme vastata viestiisi.