Palvelut

Palvelut

Huippuluokan palvelut

Suunnittelu- ja asennuspalveluidemme avulla kotisi kiintokalusteet löytävät paikkansa kätevästi. Asiantuntijamme tekevät millimetrin tarkat suunnitelmat toiveidesi mukaan ja asentavat kalusteet paikoilleen käden käänteessä.

Kauttamme on myös mahdollista saada rahoituspalvelu kodin remontillesi. Yhteistyökumppaneidemme tarjoomasta löydät kotiisi uudet huonekalut.

Suunnittelupalvelu

Anna ammattitaitoisen suunnittelijamme auttaa sinua kiintokalusteidesi suunnittelussa. Ammattilaisemme auttavat sinua tilan mittaamisessa ja materiaalien valinnassa. Voit olla varma, että tila on toimiva ja sen pintamateriaalit sopivat hyvin yhteen siinä tarkoituksessa kuin tarvitset.

Suunnittelupalvelun käyttäminen kannattaa, jos haluat tehdä esimerkiksi täysin yksilöllisen keittiön. Yhdessä suunnittelijamme kanssa voit suunnitella tismalleen toiveesi mukaisen keittiön. Asiantuntijamme kertoo, mitkä materiaalit sopivat yhteen toiminnallisesti ja ulkonäkönsä puolesta. Näin varmistut siitä, että yksilöllinen keittiösi kestää käyttöä ja pysyy kauniina pitkään.

Rahoituspalvelut

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.

  • Rahoitus 2 500–30 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime + 6,95%.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoitus kerryttää OP:n omistajajäsenille OP-bonuksia.

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,56 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,45 % 10/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 316,32 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 89 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Lue lisää rahoituksesta tästä.

Tee hakemus tästä, saat päätöksen heti:

Asennuspalvelu

Asennamme ammattitaidolla ja aikataulussa. Asennuspalvelumme hoitaa paikoilleen kotisi kiintokalusteet kätevästi ja luotettavasti. Voit itse  huokaista helpotuksesta ja keskittyä nauttimaan lopputuloksesta. Aikataulu ei petä, kun Vehkapuun ammattilaiset ovat asialla.

Ota yhteyttä

  • Tällä yhteydenottolomakkeella voit kysyä lisätietoja kiintokalusteistamme, jättää yhteydenottopyynnön tai tarjouspyynnön. Muista antaa yhteystietosi, jotta voimme vastata viestiisi.