Palvelut

Palvelut

Huippuluokan palvelut

Suunnittelu- ja asennuspalveluidemme avulla kotisi kiintokalusteet löytävät paikkansa kätevästi. Asiantuntijamme tekevät millimetrin tarkat suunnitelmat toiveidesi mukaan ja asentavat kalusteet paikoilleen käden käänteessä.

Kauttamme on myös mahdollista saada rahoituspalvelu kodin remontillesi. Yhteistyökumppaneidemme tarjoomasta löydät kotiisi uudet huonekalut.

Suunnittelupalvelu

Anna ammattitaitoisen suunnittelijamme auttaa sinua kiintokalusteidesi suunnittelussa. Ammattilaisemme auttavat sinua tilan mittaamisessa ja materiaalien valinnassa. Voit olla varma, että tila on toimiva ja sen pintamateriaalit sopivat hyvin yhteen siinä tarkoituksessa kuin tarvitset.

Suunnittelupalvelun käyttäminen kannattaa, jos haluat tehdä esimerkiksi täysin yksilöllisen keittiön. Yhdessä suunnittelijamme kanssa voit suunnitella tismalleen toiveesi mukaisen keittiön. Asiantuntijamme kertoo, mitkä materiaalit sopivat yhteen toiminnallisesti ja ulkonäkönsä puolesta. Näin varmistut siitä, että yksilöllinen keittiösi kestää käyttöä ja pysyy kauniina pitkään.

Rahoituspalvelut

Rahoituspalvelu tarjoaa joustavan takaisinmaksuohjelman  laajempaankin kodin remointointiin. OP-rahoituksen avulla voit toteuttaa niin keittiö- kuin kylpyhuoneunelmasikin.

Maksa joustavasti osissa

  • Rahoitus 1 000–30 000 €.
  • Edullinen korko OP-prime + 6,75%*.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Luoton avauspalkkio 25€
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.
  • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

* KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 € kertaluotolle 77 kuukauden laina-ajalla on 8,86 %, kun nimelliskorko on 7,00 %. Kuukausierä 170€/kk. Luottohinta on 12 990,02€. (Tilanne 05/2018). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Tee hakemus tästä, saat päätöksen heti:

Asennuspalvelu

Asennamme ammattitaidolla ja aikataulussa. Asennuspalvelumme hoitaa paikoilleen kotisi kiintokalusteet kätevästi ja luotettavasti. Voit itse  huokaista helpotuksesta ja keskittyä nauttimaan lopputuloksesta. Aikataulu ei petä, kun Vehkapuun ammattilaiset ovat asialla.

Huonekalut

Vehkapuu sisustaa kotisi.

Saat kauttamme muun  muassa Laulumaa –huonekaluja. Toteutamme myös erikoiskalusteet julkisiin tiloihin. Huonekalut löydät Juankosken myymälästämme.

Ota yhteyttä

  • Tällä yhteydenottolomakkeella voit kysyä lisätietoja kiintokalusteistamme, jättää yhteydenottopyynnön tai tarjouspyynnön. Muista antaa yhteystietosi, jotta voimme vastata viestiisi.