Yritys

Yritys

Kaikki kodin kiintokalusteet Vehkapuulta

Juankoskelainen Vehkapuu Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa kaikki kodin kiintokalusteet. Saat eteisten ja makuuhuoneiden kaapistot, keittiöiden ja märkätilojen kiintokalusteet järkevään hintaan toimitusvarmasti Vehkapuulta.

Pitkän linjan toimija

Vuonna 1974 Olli Peiponen, Risto Heiskanen ja Veijo Pirinen perustivat keittiökalusteita valmistavan yrityksen Juankosken Vehkalahden entisen kunnalliskodin navetan tiloihin. Vehkakalustetta luotsasivat pitkään Pekka Lappalainen, Mikko Matikainen ja Jukka Kuronen, jotka ostivat yhdessä Vehkakalusteen omistukseensa vuonna 1997. Vehkapuu Oy osti Vehkakalusteen liiketoiminnan elokuun 2023 lopussa ja kalustetehtaan toiminta jatkuu edelleen Juankosken Kuntalassa. Pääomistajana Vehkapuu Oy:ssä on vantaalainen WF Group Oy, jolla on myös keittiökalustetukku White Forest Oy Vantaan Varistossa.

Keittiökalusteiden lisäksi Vehkapuu valmistaa kaikkia kodissa tarvittavia kiintokalusteita: eteisten ja makuuhuoneiden kaapistoista kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen kalusteisiin. Kasvun myötä on tehty investointeja uusiin tuotantotiloihin ja muunnettu alun perin tuotantotilana toiminut vanha navetta myymälä- ja showroom-tilaksi.

Reilussa 40 vuodessa Vehkapuusta on kasvanut erityisesti suomalaisten keittiöiden asiantuntijaksi. Mittatilaustyönä tehtävät keittiöt ja kodin kiintokalusteet valloittavat sydämiä ja tekevät käyttäjänsä onnellisiksi. Vehkapuun kaikki työntekijät sekä jälleenmyyjät ovat sitoutuneet Vehkapuun loistavan palvelun ylläpitämiseen ja korkealuokkaiseen laatuun.

Suunnitellaan yhdessä uusi keittiösi

Suunnittele itse tai anna meidän suunnitella sinulle täydellinen Vehkapuu Keittiö. Toimitus onnistuu pidemmänkin matkan päähän. Jos mittakela pysyy kädessäsi, riittää, että toimitat meille mitat ja kerrot, mitä haluat. Voit myös tilata meiltä keittiösuunnittelijan pistäytymään kotonasi mittaamassa ja suunnittelemassa yhdessä kanssasi uuden keittiösi. Niin tai näin, keittiösi on alle kuukaudessa valmis asennettavaksi.

Mittatilaustyönä täydellinen Vehkapuu Keittiö

Valmistamme Vehkapuu Keittiöt mittatilaustyönä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tehokas tuotantomme, erinomaiset valmistusmateriaalit ja monipuoliset mallistot takaavat tyytyväisyytesi. Oli keittiösi näyttävä edustuskeittiö tai pikkuruinen tilaihme, saat meiltä tismalleen sopivat kalusteet keittiöösi.

 

Ota yhteyttä

  • Tällä yhteydenottolomakkeella voit kysyä lisätietoja kiintokalusteistamme, jättää yhteydenottopyynnön tai tarjouspyynnön. Muista antaa yhteystietosi, jotta voimme vastata viestiisi.