Yritys

Yritys

Kaikki kodin kiintokalusteet Vehkakalusteelta

Juankoskelainen Vehkakaluste Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa kaikki kodin kiintokalusteet. Saat eteisten ja makuuhuoneiden kaapistot, keittiöiden ja märkätilojen kiintokalusteet järkevään hintaan toimitusvarmasti Vehkakalusteelta.

Pitkän linjan toimija

Vuonna 1974 perustivat herrat Peiponen, Heiskanen ja Pirinen keittiökalusteita valmistavan yrityksen Juankosken Vehkalahden entisen kunnalliskodin navetan tiloihin. Vehkakalusteen nykyiset omistajat, Pekka Lappalainen, Mikko Matikainen ja Jukka Kuronen yhdessä ostivat Vehkapuun omistukseensa vuonna 1997.

Keittiökalusteiden lisäksi Vehkapuu valmistaa kaikkia kodissa tarvittavia kiintokalusteita: eteisten ja makuuhuoneiden kaapistoista kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen kalusteisiin. Kasvun myötä on tehty investointeja uusiin tuotantotiloihin ja muunnettu alun perin tuotantotilana toiminut vanha navetta myymälä- ja showroom-tilaksi.

Reilussa 40 vuodessa Vehkakalusteesta on kasvanut erityisesti suomalaisten keittiöiden asiantuntijaksi. Mittatilaustyönä tehtävät keittiöt valloittavat sydämiä ja tekevät käyttäjänsä onnellisiksi. Vehkakaluste on edelleen pieni perheyritys, mutta sitäkin tehokkaampi toimija. Kaikki sen yhdeksän työntekijää ovat sitoutuneet Vehkapuun loistavan palvelun ylläpitämiseen ja korkealuokkaiseen tuotantoon.

Suunnitellaan yhdessä uusi keittiösi

Suunnittele itse tai anna meidän suunnitella sinulle täydellinen Vehkapuu-keittiö. Toimitus onnistuu pidempäänkin matkaan. Jos mittakela pysyy kädessäsi, riittää että toimitat meille mitat ja kerrot, mitä haluat. Voit myös tilata meiltä keittiösuunnittelijan pistäytymään kotonasi mittaamassa ja suunnittelemassa yhdessä kanssasi uuden keittiösi. Niin tai näin, keittiösi on alle kuukaudessa valmis asennettavaksi.

Mittatilaustyönä täydellinen Vehkapuu-keittiö

Valmistamme Vehkapuu-keittiöt mittatilaustyönä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tehokas tuotantomme, erinomaiset valmistusmateriaalit ja monipuoliset mallistot takaavat tyytyväisyytesi. Oli keittiösi näyttävä edustuskeittiö tai pikkuruinen tilaihme, saat meiltä tismalleen sopivat kalusteet keittiöösi.

 

Ota yhteyttä

  • Tällä yhteydenottolomakkeella voit kysyä lisätietoja kiintokalusteistamme, jättää yhteydenottopyynnön tai tarjouspyynnön. Muista antaa yhteystietosi, jotta voimme vastata viestiisi.